Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

USB Įkraunamas Elektrinis Malūnėlis Gręžimo Rotaciniai Įrankiai, Priedai "PASIDARYK pats" Graviravimas, Drožyba Pen Poliravimo Mašina

€8.72 €8.19
  • Prekės Pavadinimas: DOERSUPP
  • Tipas: Mini Malūnėlis
  • Vardinė Įtampa: 100-240V 50-60HZ.
  • Sertifikavimo: CE
  • Įtempimo diapazonas: 2.0-2.4 mm
  • Maitinimo Šaltinis: Elektros
  • Be Apkrovos Greitis: 20, 000 RPM
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Pakuotė:

1x Drožyba Pen Set

1x įkroviklis

12x kortelės šlifavimo

Savybės:

Galingas variklis: Elektrinis graviravimo pieštukas turi 20.000 APS / min galingas variklis graviruoti/lenkų metalo, medžio, jade, plastiko ir kt.

Nešiojamų Graviravimo Įrankių Rinkinys: Tai graviravimo įrankiai ateiti į plastikinę dėžutę, dydis 16x3x3cm.Nešiojamas, patogus laikymas ir atlikti patalpų ir lauko projektus.

"PASIDARYK pats" Mini Graviravimo Pieštuką: 12 vienetų graviravimas reikmenys, įrankiai, padeda daryti įvairius "PASIDARYK pats" drožyba ir šlifavimo darbą, kaip ir drožyba, metalo, lenkijos jadeware, skylių gręžimo, šlifavimo, graving ir kt.

Lengva Naudoti: lengvas, lengvai atlikti, Jums gali turėti, pavyzdžiui, rašiklis, leidžia atlikti sudėtingą darbą, be didelio streso ant riešo ar rankos.

Platus naudojimas: Šis elektrinis malūnėlis parkeris yra didelis rūšių medžiagų graviravimas ir šlifavimo, pavyzdžiui, metalų,medienos, juvelyriniai dirbiniai, jadeware, plastiko,amatai ir pan.Plačiai naudojamas graviruoti įrankiai, pritaikyti papuošalai,ir kt.Turi įrankių rinkinys graviravimo, "PASIDARYK pats" mėgėjams.

Techniniai duomenys:

Įėjimas: 100-240V 50-60Hz.

MAKSIMALUS greitis: 20,000 APS / min

Collet diafragma: 3 mm

Galia: 9V 500MA

Įtempimo diapazonas: 2.0-2.4 mm

Gringder Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pastaba:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm.

Žymos: malūnėlis elektros malūnėlis, garso stovo, micro poliravimo mašina, lova suolo, mini frezavimo staklės medienos, malūnėlis piktžolių, įrankiai, elektriniai įrankiai, belt sander, gręžimo mini, micro rotacinis įrankis

Panašūs produktai